Zorg is natuurlijk persoonlijk, maar hoort in mijn idee ook een wetenschappelijke basis te hebben. Het moet een combinatie zijn van kennis gebaseerd op onderzoek en statistiek, aangepast aan uw situatie en waar u zich het prettigst bij voelt. En het moet veilig zijn, want u moet zich veilig voelen.
U wilt een weloverwogen beslissing kunnen maken, met kennis van wat alle ‘voors en tegens’ zijn.

Om wat meer achtergrond te geven, vertel ik u graag wat meer over mezelf:

Ik wilde arts worden, omdat ik mensen wilde helpen en ze beter wilde maken. Als ik begon met mijn studies dacht ik Tropenarts te worden. Met mijn keuze voor Gynaecologie is de optie om eens te werken in de Tropen, al is het voor kortere tijd, toch niet helemaal verdwenen. En de Verloskunde en Gynaecologie zijn een heel divers en afwisselend vak. Waarbij er aandacht is voor vrouwen van alle leeftijden en met zeer verschillende problemen. Ik kan er zeker mijn wens vervullen om mensen beter te maken.

Ik ben van oorsprong Nederlandse en Franse en in 2010 in Brussels Gewest gaan wonen en werken. Ik voel me inmiddels thuis in België. Ik houd van de Bourgondische manier van leven en de eeuwige beleefdheid. Ik heb nu twee dochters, Amélie, geboren in 2014, en Annabelle, geboren in 2017.

Hopelijk heeft bovenstaande u een klein beetje een beeld kunnen geven over wie ik ben. Graag nodig ik u uit om eens langs te komen en te zien of het klikt en ik u kan helpen.

Dr. van Dijl